Nye smågravere fra Wacker Neuson

Med beltegraveren ET35 og Zero Tail-graveren EZ36 lanserer Wacker Neuson to nye modeller i 3,5-tonnsklassen.

– Vi har registrert behovet i markedet og byr på enda mer fleksibilitet og komfort i Wacker Neusons nye 3,5-tonnsmodeller. Den nye generasjonen har et nytt interiør, nytt design og ekstra utstyrsalternativer som sørger for at arbeidet kan utføres på en produktiv og uanstrengt måte, sier Gert Reichetseder, adm. dir. i Wacker Neuson Linz i en pressemelding.

Uten hekkutstikk

Zero Tail-gravemaskinen EZ36 er spesielt designet uten hekkutstikk for å kunne utføre arbeid på trange eller i trafikkerte områder. Hekken stikker ikke på noe tidspunkt ut over undervognen.

Annonse

Tiltbar overvogn

Gravemaskinene kan utstyres med VDS (vertikalt gravesystem). Den tiltbare overvognen fra Wacker Neuson skal gi maskinene ekstra fleksibilitet. Selv på ujevne underlag, f.eks. på fortauskanter eller i hellinger, kan stigninger og skråninger utjevnes med opptil 27 prosent med et enkelt tastetrykk, lover Wacker Neuson.

VDS gir ikke bare mer sikkerhet, det sørger også for økt effektivitet, heter det videre: Som følge av nøyaktig vertikal graving sparer operatøren opptil 25 prosent på masse og tid ved utgraving og fylling. Wacker Neuson har for øvrig tilbudt tiltbar overvogn for kompakte hjulgravemaskiner i mer enn 20 år.