Nasjonal motordag på Norsk vegmuseum

Søndag 10. juni er det igjen duket for Nasjonal motordag på Norsk vegmuseum ved Hunderfossen nord for Lillehammer.

Museumsparken åpner denne dagen opp for hobbykjøretøyer av ymse slag. Har du en hobbybil, -motorsykkel, -traktor, -moped e.l. så kan du få stille den ut. Innkjøringen er åpen fra kl. 09.00 og selve arrangementet er fra kl. 11.00 til 15.00.

Nytt på årets nasjonale motordag er et lite bokbad, hvor Rolf Larsen tar en prat med Lars Skjelkvåle om gjenoppbygging av VW boble fra 1950 som ble bruktimportert og gjenoppbygd av nye og gamle deler. Det vil bli salg og boksignering av Rolf Larsen sin bok «I Grenseland».

Annonse

Som vanlig blir det kåringer av biler og kjøretøy. Det vil være servering i museumsparken, åpen landhandel og åpne utstillinger i museet.