Liebherr hadde beste stand

Standen til Liebherr-Norge ble kåret til den beste på Vei og Anlegg 2018.

Mange gode kandidater

En fagjury bestående av juryleder Rune Østby Hansen (X Meeting Point), Arve Brekkhus (Byggeindustrien), Lene Eikefjord (Byggenæringens Mediesenter) og Morten E. Bjerke (Oktan), hadde ingen enkel oppgaven med å plukke ut en vinner blant de 286 utstillerne.

Ifølge juryleder Rune Østby Hansen var det i år mange gode kandidater, både blant utstillerne på uteområdet og inne i Hall 1. Viktige kriterier juryen tok hensyn til var utnyttelse av standareal, stoppeffekt og kreativitet/lyssetting.

Annonse

Treflis og ingen gigantomani

Under overrekkelsen av diplomet til Liebherr-Norge som årets stand, leste Østby-Hansen opp juryens begrunnelse.

– Liebherr-Norge har en stor stand med mye utstyr, men som fortsatt er luftig, systematisk og inviterende. Kutterflis gjør standen lys og vennlig med en fin kontrast til tungt utstyr. Den åpner mot besøkende som blir invitert inn mot lekkert salgskontor, som ikke lider av gigantomani. Blikkfanget er en svært høy kranarm. De har pent uniformerte ansatte, med profesjonell og hyggelig fremtreden, sa Rune Østby Hansen.