Nasta lanserer nettbutikk

Jobbe på dagtid og handle på kveldstid, sa du? Nå lanserer Nasta en døgnåpen nettbutikk med anleggsutstyr.

Nasta åpner denne uken sitt nye tilbud Anleggshuset.no. Det er en helt ny nettbutikk som selger anleggsutstyr av diverse slag.

Skjermdump fra Anleggshuset.no

En helt vanlig nettbutikk, med handlekurv og det hele. Bare med skuffer, dieseltanker, vibroplater og slikt i stedet for sko, data- eller sportsutstyr.

Annonse

Handle på kveldstid

– Det finnes så mange små og mellomstore entreprenører blant våre kunder, som også er maskinførere. Når de skal kjøpe dieseltank den ene dagen, en ripper den andre og en hammer den tredje, så må de ringe rundt til ulike leverandører. Da går det mye tid. Tid folk helst ønsker å bruke til arbeid. Vi vil gjøre det enklere og raskere for kunden. Tanken er å samle det meste av anleggsutstyr, verktøy og støtteutstyr på ett sted. Her kan man i ro og mak finne de produktene man ønsker, enkelt bestille gjennom nettbutikken og dra ut på arbeid neste dag.

Det sier Henrik Anholt, Nastas leder for forretningsutvikling.

Nasta har ansvaret

Anleggshuset.no er en avdeling i Nasta AS. Varer kjøpes fra Nasta, som også har support- og garantiansvaret. I første omgang har nettbutikken et utvalg på ca 300 varer i 18 kategorier.

– Hvorfor navnet «Anleggshuset.no», i stedet for å bruke Nastas eget navn?

– Vi valgte et annet navn for å ha en fleksibilitet i fremtiden på hva forholdet mellom Nasta og Anleggshuset skal være, sier Anholt.

Anleggshuset.no er en nettbutikk utelukkende for foretakskunder. De som ikke er kunde hos Nasta fra før kan selv registrere konto på nettbutikken. Eksisterende Nasta-kunder får opprettet en konto manuelt gjennom Nasta, for å unngå duplikat-kontoer og annet krøll. Nettbutikken holder styr på kundeforhold og rabattsatser, sånn at man får riktig pris på varene.