Varmetrekk til tanker, fat og 1000 liters containere

Vinteren slipper ikke grepet. Heller tvert imot. Hva gjør du med vann, Adblue og sånt? Varmetrekk er én mulighet. Nye varmetrekk til fat og containere oppp til 1000 liter.

Med folk og utstyr som brukes utendørs hele året kan det til tider være en utfordring å holde kontroll på kulde og ising. Man vil helst ikke at Adblue-fatet er bånnfryst når tanken på maskinen er tom, og automatikken sier «fyll Adblue eller kjør i sneglefart».

Vann i frost

Eller det kan være en tank med vann man helst bør holde i noenlunde flytende tilstand, også i tosifret antall blå grader.

Annonse

Med innendørs lagring er det null problem. Eller man har en oppvarmet container der tanker og fat kan lagres. En løsning hvis man IKKE har det finner du hos Diaproff Norge AS: Polarflex varmematter.

Polarflex varmematter til fat og containere

Det er en serie elektriske varmetrekk til fat og containere i diverse størrelser. Helt opp til 1000 liter, faktisk.

– Våre fat-og container varmer er perfekt for fat hvor du ønsker å holde innholdet på en jevn temperatur, en viss viskositet eller for å hindre at innholdet fryser. Eller for å varme opp væsker og materialer for å tømme en container med minimalt til intet avfallsprodukt, sier Diaproff i en pressemelding.

Beholdervarmeren kan også brukes til å varme opp mange slags væsker. F.eks. vann, harpiks, olje, diesel og mange andre industrielle væsker, og tillater at de helles eller pumpes enkelt ut.

En digital temperaturkontroll med timer viser nåværende og ønsket temperatur. Tilgjengelig med forskjellige temperaturgrenser, f.eks. 0-90 eller 0-120 grader.