Sikrer anleggplasser med lys

Garda Anleggsikring AS utvider tilbudet med LED-lys på rull og i tårn. Sjekk f.eks hvordan dette gjerdet er lyssatt med enkle mider. Ny avtale med Kreativ Belysning AS.

Se på bildet øverst i artikkelen. Det er en av mange byggeplasser i Peabs univers.

Se nærmere på gjerdet. Godt opplyst, eller hva? Den belysningen skjer med LED-strip på rull, et av flere belysningsprodukter Garda Anleggsikring AS nå tilbyr gjennom en fersk samarbeidsavtale med Kreativ Belysning AS.

Annonse

Garda Anleggsikring har nå blitt forhandler av belysningsprodukter for bygge- og anleggsbransjen.

– Kreativ Belysning har et praktisk og unikt konsept bl.a. til bygg og anlegg, som gjør det enkelt og sikkert å få god belysning både inne og ute, sier Garda Anleggsikring AS i en pressemelding.

Sikrer byggeplass med lys

De vil lagerføre og tilby Kreativ Belysning AS sine produkter som en del av sin helhetsløsning for trygg sikring av byggeplass.

25 meter LED-strip på rull.

25 meter LED-strip på rull. Yter 2800 lumen. Per meter. Totalt 70 000 lumen på rullen. (Foto: Kreativ Belysning AS)

Ett av hovedproduktene er trommel med 25 m kraftig LED-strip. Lenken består av 4500 lysdioder og kobles direkte til 230V.

– Smart å bruke i sjakter, korridorer, samt som områdebelysning og arbeidslys ellers. I tillegg til LED strip tilbys også mobile lystårn med kraftige lyskastere, som er en svært effektiv måte å lyse opp store områder utendørs, framgår det av pressemeldingen.

Godt lys er viktig

– Vi er glad for at vi nå styrker vår helhetsløsning ytterligere med spennende LED-lys produkter. Godt lys er viktig både for å kunne jobbe effektiv og unngå skader, og for å gjøre selve byggeplassen godt synlig. Det er f.eks. enkelt å feste belysningen langs toppen av byggegjerdene. Da vil duker med logo/informasjon komme godt fram, og man unngår forhåpentligvis også at uvedkommende prøver å ta seg inn, sier daglig leder Frode Rastad i Garda Anleggsikring AS i pressemeldingen.

Avtalepartner Kreativ Belysning AS sier seg også fornøyd.

– Vi har jobbet i mange år med profesjonelle belysningsprodukter. Vi ser fram til å samarbeide med Garda for at enda flere aktører i byggebransjen skal se nytten av belysning som sparer både tid, penger og miljø,» sier daglig leder Daniel Brekke.