Selger Asfalt Remix tilbake til Brynildsen

YIT Norge AS har solgt sin eierandel i freseleverandøren Asfalt Remix AS tilbake til grunnlegger Per Brynildsen.

– Vi har de siste syv årene eid Asfalt Remix AS sammen med Per Brynildsen. Tiden var nå moden for at Brynildsen selv overtok hele selskapet og i stedet ble en sentral leverandør til oss på lik linje med andre kunder, sier Ingrid Tjøsvold, administrerende direktør i YIT Norge AS i en pressemelding.

– Fresemarked i endring

Per Brynildsen overtok YIT Norge AS’ eierandel i Asfalt Remix AS med endelig virkning fra 20. mars 2018.

Annonse

– Vi tror endringen i eierskap vil gi oss en god plattform for å møte et fresemarked i endring. YIT Norge AS har vært en god samarbeidspartner og medeier i tiden som har gått, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med YIT. Vi har vært og skal fortsatt være en toneangivende aktør innen fresing, knusing og grus, sier Per Brynildsen.