Årets Manitou-forhandler 2017

Jubelen sto i taket hos Hesselberg Maskin da de nylig ble kåret til årets forhandler på Manitous årlige forhandlerkonferanse for Norden og Baltikum.

2017 ble et turbulent år for Manitou i Norge, etter at deres forhandler gjennom nesten 40 år, Normann Olsen Maskin, fikk beskjed av sin eier om å avslutte sine maskinagenturer. I april var en ny forhandleravtale inngått med Hesselberg Maskin, som på rekordtid har etablert en ny salgs- og serviceorganisasjon i Norge. Dette skriver Hesselberg Maskin i en pressemelding.

Noen av ressurspersonene fra Normann Olsen fikk nye roller i Hesselberg Maskin. Nytt delelager ble bygget opp, og nye maskiner bestilt og fordelt til Hesselbergs avdelinger omkring i landet. Et hovedlager og klargjøringssenter ble etablert i Moss. Serviceapparatet har blitt utvidet med mange nye servicemedarbeidere, som har blitt kurset på Manitous produkter.

Annonse

Manitou er verdens ledende produsent av løfteutstyr/materialhåndtering for ulendt terreng. Dette omfatter blant annet teleskoplastere, kompaktlastere, lifter og gaffeltrucker.