Stor valsehandel

Hesselberg leverer 16 Bomag tandemvalser til Veidekke Industri. Skal fordeles ut på prosjekter fra Larvik til Alta.

Det var i september i år at Veidekke utsendte en forespørsel på tandemvalser. Etter noen måneder med forhandling klarte Hesselberg Maskin å få handelen i havn.

Avtalen ble signert 14. november. I løpet av 2018-sesongen skal 16 Bomag valser leveres fra Hesselberg til Veidekke Industri. Kontrakten har en verdi på 6,6 millioner kroner.

Annonse

Fra Larvik til Alta

Maskinene skal i forkant av 2018-sesongen fordeles ut på Veidekke Industris avdelinger og prosjekter fra Larvik i sør til Alta i nord.

– Gode tidligere erfaringer med Bomag har spilt en sentral rolle. Veidekke har like stort fokus på levetidskostnaden som på innkjøpskostnaden.

Det sier Odd Enger, salgssjef for Bomag og Veekmas i en pressemelding fra Hesselberg Maskin.

– Det er viktig for alle entreprenører at det ikke blir for mange reparasjoner etter fire-fem år. Da blir det en dyr maskin å eie. Veidekke har også strenge HMS-krav til blant annet førermiljø, og har stort fokus på gode arbeidsforhold for sine førere. Her vet vi også at Bomag leverer gode løsninger, sier han videre.

Han har hatt Veidekke som kunde i en årrekke, og er fornøyd med det.

– Våre servicegutter sier det alltid er hyggelig å komme ut til en Veidekke-avdeling. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid fremover, sier Odd Enger.