Ny selger i Beck Maskin

Trond Berkana har kommet tilbake til anleggsbransjen. Er nå selger hos Beck Maskin.

Trond Berkana ble i november 2017 ansatt som ny selger hos Beck Maskin. Han startet sin yrkeskarriere i anleggsbransjen, der han jobbet som anleggsreparatør, fører og sveiser for G.Holth Grusforretning frem til 1997.

Trond Berkana, selger i Beck Maskin AS.

Trond Berkana, selger i Beck Maskin AS.

Hako og Bosch

Etter det har Berkana jobbet med salg, markedsføring og ledelse.

Annonse

Han kommer fra stillingen som salgssjef hos Hako Maskin, og er tilbake i anleggsbransjen etter å ha vært innom varmebransjen der han var salgs- og markedssjef for Robert Bosch i en årrekke. For Trond er god service det viktigste.

– På sin korte tid hos Beck Maskin har Trond allerede solgt flere maskiner. Dette lover bra fremover, sier Beck Maskin AS i en pressemelding.