Ahlsell kjøper Bekken & Strøm

Den Gjøvik-baserte bedriften med 160 ansatte selges.

Bekken & Strøm AS er en av Norges største leverandører av arbeidsklær, verneutstyr, arbeidssko og profilklær. Firmaet med 400 millioner kroner i årlig omsetning har hovedkontor og -lager på Gjøvik og butikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Gjøvik, Sandefjord, Mo i Rana og Stryn.

Flere produkter – og kunder

– Sammen med Ahlsell kan vi nå ut til enda flere kunder, og vi utvider vårt produktspekter av arbeidsklær og verneutstyr med ytterligere produkter og service, sier daglig leder i Bekken & Strøm AS, Torbjørn Bekken, i en pressemelding.

Annonse

Transaksjonen omhandler kjøp av 100 prosent av aksjene i Bekken & Strøm AS og Sandefjord Skofabrikk AS, og overtakelsen forventes å finne sted i januar 2018.

Kjøpet forutsetter godkjennelse fra konkurransetilsynet.

Merkenavnet Bekken & Strøm vil bestå etter overtakelsen.