Hardlife ble Gaselle for andre gang

For andre året på rad har skuffer og utstyr til gravemaskiner sendt Hardlife AS inn på Gasellelisten. Melder om voksne 380 prosent omsetningsøkning i sitt femte leveår.

– Hardlife AS er Gaselle andre året på rad! Vi er veldig stolte over å innta en meget hederlig 20. plass blant de 254 bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Hordaland i 2017. I Askøy kommune utenfor Bergen er Hardlife AS rangert som Gasellebedrift nummer to, og vi er som andre års Gaselle bedrift meget fornøyd over å være et av de de raskest voksende firmaer i distriktet, forteller daglig leder Stein Iversen.

Minst doblet omsetning

For å oppnå Gasellestatus må en bedrift ha minst doblet omsetningen over de siste fire årene, den må ha hatt positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst i perioden.

Annonse

I fjor – og på første mulighet – klarte Hardlife AS å levere nettopp dette.

I bedriftens femte leveår har Hardlife AS beholdt plassen på den ærefulle listen. Faktisk så godt at av hele 254 gaseller i Hordaland endte Hardlife på en meget hederlig 20. plass med en omsetningsøkning på hele 380 prosent.

Tredoblet

– Firmaet hadde en omsetning på ca. 24 millioner kroner i fjor, og har mer enn tredoblet omsetningen sin de siste fire årene. Hardlife AS har ved direkte salg klart å holde sine priser lave uten at det har gått utover kvaliteten eller kundenes tilfredshet, sier Iversen.

Han venter ytterligere vekst fremover, og takker alle kunder, samarbeidspartnere og ansatte for muligheten til å vokse så godt. Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit AS.