Effektiv strålevarmer på hjul

Behov for litt ekstra varme? Sjekk denne nyheten hos Limaco. Inntil 3 kW punktvarmer på hjul.

Det er ikke lenger noen tvil. Sommeren er slutt. Vekk med shorts og kortermet, fram med vintertøy og ull. Men uansett kan det bli forbasket kaldt under arbeid i verkstedtelt, container eller ute i felt.

Limaco i Holmestrand har fått importen av infrarød punktvarme fra Bison Products i England. Derfra kommer blant annet denne mobile punktvarmeren.

Annonse

Bison RedRad Swivel Head punktvarmer

RedRad Swivel Head heter den, og er en Quartz Infrarød mobil punktvarmer som Limaco er veldig stolt over å ha fått inn i sortimentet.

Disse små trillbare varmeenhetene er utstyrt med en unik reflektor design som gir effektiv punktvarme opp til seks meter. En to trinnns regulering stiller varmeeffekten på hhv 1,5 og 3 kW. Varmeren har en finmasket frontbeskyttelse for sikker bruk på publikumsområder.

Retningsstyrt varme

– Punktvarme er effektiv der den treffer, inne eller utendørs. RedRad er utstyrt med svingbart hode for å retningsstyre varmeeffekten mot objekter, personer, tørking av maling, lim, lakkflater, og som inne- og utendørs tilleggsvarme. På bygg og anlegg en kjærkommen tilleggsvarme i verkstedtelt, containere eller på feltreparasjoner ute i kalde vinterdager, sier Olav Georg Dalseth i Limaco AS.

RedRad Swivel head går på 230V énfas strøm, flyttes enkelt på hjul med stoppere og er 82 cm høy med et 59×66 cm fotavtrykk. Rimelig er den også: 3425 kroner eks mva.

Hos Limaco, altså.