Ny Case-importør i Norge

CNH Industrial har valgt Brubakken AS som Case-importør for Sør- og Midt-Norge. Dagenborg Maskin fortsetter i Nord-Norge.

Porsgrunn-baserte Brubakken AS skal stå for import, salg og service av hele produktspekteret til Case Construction Equipment I Sør- og Midt-Norge.

– Stor fordel

– Vi kan med glede annonsere at vi har kommet til enighet om en ny og spennende avtale, som trer i kraft omgående, sier Andrea Rapali i en pressemelding. Han er forretningsansvarlig for Case i Norden og Benelux-landene.

Annonse
Brubakken AS skal stå for import, salg og service av hele produktspekteret til Case Construction Equipment I Sør- og Midt-Norge, mens Dagenborg Maskin fortsetter å ta seg av Nord-Norge. (Foto: Case Construction Equipment).

Brubakken AS skal stå for import, salg og service av hele produktspekteret til Case Construction Equipment I Sør- og Midt-Norge, mens Dagenborg Maskin fortsetter å ta seg av Nord-Norge. (Foto: Case Construction Equipment).

 

De siste detaljene i den nye importstrukturen er nå i ferd med å komme på plass. I Nord-Norge vil Dagenborg Maskin AS fortsette å serve kunder, slik de har gjort 36 år, mens Brubakken AS vil dekke Sør- og Midt-Norge.

– Dette nye partnerskapet vil gi store fordeler for salg og service av våre Case-produkter i Norge. Brubakken har opparbeidet seg et meget godt omdømme når det gjelder maskinservice og jeg er overbevist om at Case-kundene vil få førsteklasses kundebehandling, sier Rapali.

Fra venstre: Magnus Vold (adm. dir.), Geirmund Rundhaug (salgs- og markedssjef) og Thor Gunnar Brastein (teknisk sjef for Case) foran en av Brubakkens servicebiler. (Foto: Brubakken)

Fra venstre: Magnus Vold (adm. dir.), Geirmund Rundhaug (salgs- og markedssjef) og Thor Gunnar Brastein (teknisk sjef for Case) foran en av Brubakkens servicebiler. (Foto: Brubakken)

Forhåpninger

Det er allerede et stort antall Case- og CNHI-maskiner I Sør- og Midt-Norge, og den nye importøren er klar til å ta over service-avtalen for disse maskinene.

– Vi bygger vår forretning på sterke merkevarer og utmerket service drift. Vi er glade for denne nye avtalen og vi har store forhåpninger for til Case-produktene som nå er lagt til vår produktportefølje, sier Magnus Terje Vold, administrerende direktør i Brubakken AS.

Fra venstre: Inge Kristiansen (deler), Kjell Hansen (salg) og grunnlegger Reidar Dagenborg. (Foto Dagenborg Maskin).

Fra venstre: Inge Kristiansen (deler), Kjell Hansen (salg) og grunnlegger Reidar Dagenborg. (Foto Dagenborg Maskin).

– Case har en lang historie og imponerende salgstall verden over. Her i Norge er Case-maskinene kjent for å være pålitelige og ha god kvalitet, og vi ser frem til å betjene både nye og eksisterende Case-kunder, sier han.

Dagenborg Maskin AS er også fornøyd med å få selskap av en ny Case-importør i Norge.

– Det er veldig bra for våre norske Case-kunder at det igjen er et landsdekkende salgs- og serviceapparat. Vi ønsker Brubakken velkommen som Case-importør, sier Reidar Dagenborg, grunnlegger og eier av Dagenborg Maskin AS.