Leverte 5-tonns stålsaks

Og de finnes i enda mye større versjoner.

Det var Skjetne Maskin AS som leverte gigantsaksa til Østbø AS avd. Fauske tidligere i år.

21 tonn

Stålsaksen med den velkjente ørnen er produsert av Mantovanibenne i Nord-Italia, en av de største produsentene av demoleringsutstyr i Europa. Saksa leveres fra 600 kg og helt opp til vanvittige 21 tonn.

Annonse

Stålsaksa, av typen SH410R, er fire meter lang, har Oilquick OQ80I hurtigkobling og går til daglig på en Fuchs ML 350 materialhåndteringsmaskin hos Østbø AS i Fauske, et behandlingsanlegg for EE-avfall, bilvrak, jern og metaller.

10 år

Skjetne Maskin leverer saksene til maskinentreprenører, gjenvinningsbransjen og ikke minst «Sub-Sea»-bransjen olje og gass. Den Trondheims-baserte leverandøren har vært importør av Mantovanibenne-produkter i over 10 år, med utelukkende positive erfaringer.

– Vi har levert mange betongrivere og -knusere, sorterings- og rivningsgrabber og stålsakser som både våre kunder og vi som leverandør er meget fornøyd med, uttaler Skjetne Maskin en en pressemelding.