Helsveisede tilhengere med bladfjærer

Samarbeid mellom Tysse og nord-irske Nugent Engineering gir ny produktserie: Tysse BL – kraftige, helsveisede hengere med bladfjærer og varmgalvanisert understell.

Økende etterspørsel

Samarbeidsavtalen gjelder utvikling, produksjon og salg av tilhengere. BL-serien består av tipphengere, maskinhengere og proffhengere med ulike kassestørrelser, og er et supplement til Tysses allerede store sortiment av tilhengere til proffmarkedet.

– Vi har avtale om å føre flere modeller fra Nugent for å imøtekomme den økende etterspørselen etter profesjonelle tilhengere. Nugent har produsert tilhengere for det profesjonelle markedet i over 30 år og tilfredsstiller Tysses strenge kvalitetskrav, sier  salgssjef i Tysse, Kåre Stokken, i en pressemelding.

Annonse

Patentert bladfjærsystem

Tysse BL-serien kommer med det patenterte bladfjærsystemet til Nugent, Parabolic Equalizer, som ifølge pressemeldingen skal gi tilhengerne enda bedre kjøreegenskaper enn standard bladfjærer. Bladfjærene er utstyrt med en gummidemper og en glideplate mot understellet som gir ekstra demping og minimerer vibrasjoner og støy. Det gjør at vibrasjoner ikke overføres fra tilhengeren til bilen.

– Det er bare å glede seg, for dette vil virkelig ta kjøreopplevelsen til nye høyder, forsikrer Stokken.

Den nye produktserien, Tysse BL, er i salg over hele landet fra 18.oktober.