Dynapac kjøpt opp av Fayat

Franske Fayat Group har kjøpt divisjonen Road Construction Equipment av Atlas Copco.

Divisjonen produserer valser, asfaltutleggere og fresere, produktene kjent under varemerket Dynapac.

Avtalen omfatter salg og servicevirksomhet i 19 land, produksjonsenheter i Sverige, Tyskland, Brasil og Kina samt et produksjonspartnerskap i India. Virksomheten har 1280 ansatte og omsatte for ca. 309 mill. Euro i 2016, ifølge en pressemelding fra Fayat Group.

Annonse

Fortsatt Dynapac

Oppkjøpet av Dynapac vil ytterligere styrke Fayats strategiske posisjon innen segmentet veibyggings- og vedlikeholdsutstyr.
Fayat Group er et familieeid selskap med lang erfaring innen veibygging og vedlikehold, og vil bidra til at Dynapac fortsatt vil være en stabil, langsiktig og pålitelig partner for sine kunder over hele verden, lover Fayat Group. Under Fayat-paraplyen fortsetter Dynapac å fungere som en selvstendig produsent under eget varemerke, heter det i meldingen.