Ny sjef for Marthinsen & Duvholt

Frank Duvholt overtar som ny administrerende direktør i grunnentreprenøren Marthinsen & Duvholt fra 1. september.

– Vi er glade for at Frank har takket ja til denne utfordringen. Han har vært med i ledelsen av Marthinsen & Duvholt fra starten av og er en viktig kulturbærer i selskapet, sier Steinar Myhre i en pressemelding. Han er konserndirektør med ansvar for anlegg i Skanska, og styreleder i Marthinsen & Duvholt.

Det var Frank Duvholt og Svein Håkon Marthinsen som etablerte selskapet i 1999. Skanska kom inn på eiersiden i 2011 og Frank har de siste årene hatt rollen som leder av region Vestfold.

Annonse

Doblet omsetningen

– Jeg er glad for tilliten fra styret og ser fram til å jobbe videre med det gode laget vi har i Marthinsen & Duvholt. Vi har en spennende portefølje med prosjekter og er godt rustet til å bite fra oss i konkurransen de kommende årene, sier Frank Duvholt.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Anne Mürer for den jobben hun har gjort med å styre selskapet i de siste årene, samtidig med at omsetningen har doblet seg, avslutter Myhre.

Marthinsen & Duvholt AS er et datterselskap av Skanska Norge. Selskapet er en lokal grunnentreprenør innen vei-, vann- og avløpsanlegg samt større tomteutbygginger og grunnarbeid for jernbane. Den årlige omsetningen er på cirka 700 millioner kroner, fordelt på virksomhetsområdene i Oslo og Vestfold. Det er i dag ca 200 ansatte i selskapet.