Norges vakreste anleggsmesse i gang

Omgitt av bratte fjellsider, brusende fosser og pittoreske fjordarmer, er Loen-dagene utvilsomt landets vakreste anleggsmesse. Til og med været virker å være på arrangørens side i år.

Det som på slutten av 70-tallet begynte som et lite møte med 20 deltakere, har utviklet seg til å bli en årlig begivenhet av dimensjoner. Messen er i dag ikke bare det desidert største enkeltarrangementet som blir avholdt på ærverdige Hotel Alexandra, men også ett av de aller største arrangementene i regi av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF).

Venter storinnrykk

Loen-dagene arrangeres av MEFs fylkesavdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, og arrangøren satser på godt besøk også i år.

Annonse

– Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helga, hvor lørdag tradisjonelt er dagen med mest besøk. I år ser det til og med ut til at vi blir heldige med været, sier regionsjef Paul Olaf Baraas.

– På lørdag kveld blir vi over 700 til middag, og vi har 51 utstillere på plass. Her blir det mye spennende for alle som er opptatt av anleggsbransjen, avslutter Baraas.