Nasta tar inn Weber komprimeringsutstyr

Nå er Nasta AS i ferd med å ta inn Weber komprimeringsutstyr på 70-900 kilo.

Hitachi komprimeringsutstyr ble vist fram i 2015. Det er avsluttet.

På Vei og Anlegg i 2015 ble det informert om en satsing på komprimeringsutstyr fra Hitachis side.

Dette har man nå valgt å redusere. Derfor har Nasta AS inngått samarbeidsavtale med Weber for å kunne tilby en komplett serie av smått komprimeringsutstyr.

Annonse

Nasta vil selge Weber over hele landet, og platene vil kunne tilbys både av maskinselgere ifm salg av større anleggsmaskiner samt tradisjonelt salg «over disk».

Ordrer undertegnet

AVTALE: Terje Lastein (t.v.) og forretningsutvikler Henrik Anholt i Nasta med en av de større Weber-maskinene på Nastas hovedkontor ved Larvik.

– I første omgang har Nasta kjøpt inn et antall plater for demo og opplæringsformål. De første salgsordrene er allerede undertegnet, og flere plater er i bestilling med forventet levering de nærmeste ukene, opplyser Nasta AS i en pressemelding.

– Weber er ikke et billig produkt, men har rykte på seg for å representere uovertruffen kvalitet! Produktet passer derfor godt inn i Nastas produktportefølje, med kvalitetsprodukter som gir brukeren færrest mulig driftsavbrudd.

Det sier MA-sjef Terje Lastein hos Nasta, som har ansvaret for nysatsingen. Han melder om gode tilbakemeldingene fra de første kundene.

Weber leverer komprimeringsmaskiner fra 70 til 900 kilo. Driften besørges – avhengig av størrelse – av Honda bensinmotorer, Hatz dieselmotorer eller en Lombardini diesel i den største maskinen.