Ønsker velkommen til Vestlandets største anleggsmesse

Anlegg 2017 nærmer seg med stormskritt. Messa, som Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) arrangerer, går av stabelen i Haugesund 12.-14. mai.

– Vi i MEF har seks ganger tidligere vist at vi mestrer dette i Haugesund, og det er med største glede vi nå ser fram til å gjøre området på Raglamyr om til et flott boltreområde for alle som liker å holde seg oppdatert på bransjen, forteller messesjef Paul Olaf Baraas.

Ifølge messesjefen er det påmeldt rundt 110 unike leverandører fordelt på et messeområde på 50 mål. Nytt av året er at enkelte utstillere vil ha demo-område for prøving av ulike maskiner på sin egen stand.

Annonse

Nyheter og jubileum

Paul Olaf Baraas lover at flere av utstillerne på Anlegg 2017 kommer med maskiner, biler og utstyr som er nye av året. I tillegg kommer andre overraskelser. Hella Maskin vil også markere sitt 25-årsjubileum, med en egen konkurranse for messedeltakerne. Trekningen av premien skjer på bankettmiddagen på lørdag og vinneren av konkurransen får en 14-dagers reise til Thailand.

Det er påmeldt rundt 110 leverandører, fordelt på et 50 mål stort messeområde.

Det er påmeldt rundt 110 leverandører, fordelt på et 50 mål stort messeområde.

Gratis inngang

Messesjefen er optimistisk foran årets messe, og har tro på rundt 10 000 besøkende.

– Rammene for messa er godt tilpasset utstillere og besøkende, med lett tilkomst til messa via fylkesvei 47 som går forbi Amanda Storsenter. Inne på messeområdet er det egne serveringstelt hvor de besøkende kan ta en pause under messevandringa.
Det er gratis inngang for alle på messa og det er gode parkeringsmuligheter, forteller Baraas.

Sosialt og underholdning

Scandic Maritim Hotel er messehotellet for Anlegg 2017, der kun de som har kjøpt billett kommer inn på arrangementene. Med de aller fleste samlet her, vil det skapes et faglig og sosialt miljø som gir mulighet for god dialog mellom kunde og leverandør, ifølge arrangøren.

Fredag arrangeres den tradisjonelle skalldyraften med musikk og underholdning av Synth & Le. Lørdag ettermiddag er det Messesjefens corner utenfor Cafe Rene med Brazzoka orkester som står for musikk og show. Lørdag kveld er det bankettmiddag i Maritim Hall med stand-up show med «Mugge og Bugge», show i salen med Jo Ensor og festmusikk med Roger Handelan m/band.

Entusiasme og positivitet

– Utstillernes entusiasme og positivitet er suksesskriterier for en slik messe. Videre er det særdeles viktig å få fram at entusiasmen og positiviteten blant lokallagets medlemmer er svært viktig for å kunne gjennomføre messa, sier Paul Olaf Baraas, som ser med stor glede fram til at styreleder i MEF, Arnstein Repstad, skal åpne Anlegg 2017 fredag 12.mai kl. 11.00.