Ny fabrikk kutter leveringstiden

Tiltrotatorprodusenten Engcon åpnet nylig en ny fabrikk i Strömsund, hvor også hovedkontoret ligger. Bakgrunnen for investeringen er økt etterspørsel og et ønske om å redusere leveringstidene.

– Vi har hatt et fantastisk salg de siste årene, og behovet for større produksjons- og leveringskapasitet har økt i tilsvarende takt, sa Stig Engström, Engcons grunnlegger, da han åpnet den nye fabrikken.

– Den nye fabrikken gjør at vi kan ligge et skritt foran når kunden legger inn en bestilling. Vi vil derfor klare enda kortere leveringstider, og da først og fremst på såkalte standardprodukter som det er større volumer på, sier Anders Jonsson, monteringsansvarlig ved Engcons fabrikker i Strömsund, i en pressemelding.

Annonse

Nye arbeidsplasser

Oppstarten av den nye fabrikken har også resultert i nyansettelser, og den siste omsetningsøkningen vil trolig gi ytterligere behov for arbeidskraft, heter det i pressemeldingen.

– Veksttempoet taler sitt tydelige språk. Vi vil ikke stoppe her, verken når det gjelder produksjonsareal eller personale, sa Stig Engström under åpningstalen.