Bergmann dumpere hos Anleggsgruppen

Bergmann dumpere skifter importør i Norge. Anleggsgruppen AS er nå eneimportør av de tyske dumperne.

GULLAUG / LIER: Anleggsgruppen AS har blitt eneimportør av Bergmann dumpere til Norge fra 15. Mai 2017.

Det opplyses i en pressemelding fra Anleggsgruppen. Tidligere har agenturet for Bergmann dumpere vært hos H&H Maskin AS.

Annonse

Bergmann dumpere

– Bergmann er kjent for sin enestående kvalitet og ettermarkeds oppfølging av sine kunder i hele Europa. Alle maskiner blir designet, utviklet og produsert med høye krav til standard og i henhold til HMS krav for Europa i egen fabrikk. Bergmann dumpere har stor synergieffekt fra sitt søsterselskap som leverer høykvalitets deler til bilprodusenter som Porsche, BMW, Mercedes og Volkswagen, sier daglig leder Per Gunnar Holmgren i pressemeldingen fra Anleggsgruppen.

Anleggsgruppen starter sitt nye agentur med å lansere siste generasjon av Bergmann høykomfort-dumpere i størrelse fra 500 til 25 000 kg.

Bergmann 3012

Bergmann 3012, 12 tonn, hvite skilter, vendbar førerplass og tre valgbare kassemuligheter.

3012 hjulgående dumper kan leveres med 12 tonns lastekapasitet på hvite skilt.

– Videre vil vi reintrodusere 4010 beltegående dumper med 10 tonns lastekapasitet, sier Holmgren.

Kasse og hytte

Både 3012 og 4010 kan leveres med standard, svingbar eller avtakbar kasse og kommunalplate med ekstra hydraulikk i front. De to har 180 grader vendbar førerplass, som gir strålende oversikt fra førerplass.

Støynivå i hytte sies å være betydelig redusert i den nye generasjonen. Per Gunnar Holmgren er stolt over å utvide porteføljen med Bergmann, og han gleder seg til å vise de to modellene.

– Vi forventer stor interesse fra eksisterende og nye kunder når de første maskinene har ankommet Norge i løpet av noen dager, sier Holmgren.