13 nye Cat til Gjermundshaug

Flere oppdrag. Da må man ha flere maskiner. Alvdal-baserte Gjermundshaug Gruppen har akkurat kjøpt 13 nye Cat. Se hvilke.

Gjermundshaug selskapene vinner stadig nye entrepriser og da trengs det oppgradering og ekspansjon av maskinflåten. De 13 maskinene skal fordeles på Gjermundshaug Anlegg, GMM og Anlegg Øst.

Maskiner som inngikk i denne handelen

1 Cat 313F 15,7 tonn beltegraver
1 Cat 325F L CR 27 tonn kompakt beltegraver
4 Cat 330F L 32 tonn beltegraver
1 Cat 336F L 40 tonn beltegraver
1 Cat CS66B 12,8 tonn vals
1 Cat 140M3 AWD 20,8 tonn veghøvel
1 Cat 938M 16 tonn hjullaster
1 Cat D8T 42 tonn doser
2 Cat D6T LGP 24,5t doser

Annonse

Entreprenøren ligger langt framme i å bruke teknologi samt utvikle nye metoder og forretningsmodeller innen anlegg. Gruppen består av hele syv selskaper som alle er spesialister innen sine felt og spenner seg fra ordinær anleggsvirksomhet via større masseforflytning, trådløs teknologi, jernbane og elektro tiul spesialoppdrag med fjernstyring av maskiner – utviklet av Gjermundshaug gruppen selv, naturligvis.

– Vi i Pon er særdeles stolte av å følge Gjermungshaug gruppen på deres ekspansive og innovative reise. Det gjør oss enda bedre som leverandør da det setter krav og forventninger til både utstyr og service til et nytt nivå, sier selger Jonas Strande i en pressemelding fra Pon.