Ny ADR tilhenger med både diesel- og Adbluetank

Vera Tank gjør Adblue-logistikken enklere. Med denne kan du henge inntil 2000 liter diesel og 200 liter Adblue på samme henger bak en pickup.

Vera Tank AS er velkjent for sine tankløsninger. Det er en stund siden de introduserte en henger med mobil ADR-tank for diesel. Nå utvides denne løsningen med en tank for Adblue.

200 liter Adblue

Nærmere bestemt en 200 liters Adblue tank i en PE-kasse montert foran dieseltanken på hengeren. I kassen er det også en pumpe, samt varmematte for å holde Adblue-en flytende på de kaldeste dagene.

Annonse

Den toakslede hengeren leveres i to versjoner, med dieseltanker på henholdsvis 1000 og 2000 liter. Tanken kan løftes av og brukes stasjonært. Dermed kan også hengeren brukes til å frakte flere tanker av samme type.

I 1000 liters versjon har hengeren en tillatt totalvekt på 2300 kilo, mens den største versjonen har 3500. Mer info her.

Da er det bare opp til deg å sørge for at du har bil som kan trekke det, samt at du eller sjåføren har førerkort og ADR-papirer som gir ham/henne lov til å kjøre det hele.

https://www.youtube.com/watch?v=3rBt7rwsC_c