Nye elektriske trillebårer med høy tipp

Trillebår eller minidumper? Tja, si det. Smart tipp har den i alle fall. Og går på strøm.

Det er Dia Proff Norge AS som lanserer irske Ecovolve motoriserte trillebårer i Norge.

– Ecovolve designer og produserer kompakte elektriske maskiner, er skapt for den nye etterspørselen etter miljøvennlige, elektriske maskiner, sier Dia Proff i en pressemelding.

Annonse

Inne og ute

Ecovolve Hi-tip dumpere kommer i tre modeller:

  • ED800
  • ED1000
  • ED1500

Tallet i modellbetegnelsen angir lastekapasitet i kg. Ecovolve er allsidige maskiner som kan brukes både inne og ute. Den minste modellen er under en meter bred, mens den største er 1,2 meter bred. Dette betyr at disse modellene lett kan manøvrere i trange rom og uteplasser. Med en ladetid på 8-10 timer har ecovolve maskinene en driftstid som varer ute en arbeidsdag, 8-9 timer.

Små, smale rom

– Ecovolve Elektriske dumperne har den fordelen av å være de eneste modellene som er helt elektriske. Ecovolve produsere ingen farlig eksos, støy og egner seg derfor veldig godt til bruk inne. Med en svingradius på 1.6 m har den utvilsomt en fordel når det kommer til små, smale rom, sier administrerende direktør Carl Ronny Olsen i Dia Proff Norge AS.

Annonse

Ecovolve-maskinene føyer seg inn i et sortiment av diverse minidumpere/motoriserte trillebårer hos Dia Proff Norge AS med bensin- eller el-drift.