Satser i nord med nye lokaler i Tromsø

Pon Equipment åpnet nytt anlegg etter 30 år i Tromsø.

Etter nesten 30 år i de tidligere lokalene i Ringveien 78, har Pon Equipment bygd et nytt anlegg i Ringveien 113 i Tromsø, som ble flyttet inn i 1. februar 2017.

– Endelig

– Vi har vært i det samme bygget på rundt 400 kvadratmeter siden 1988, og nå har vi endelig fått bygget oss vårt eget anlegg, sier Kjell Kaldfarnes, i en pressemelding. han er regionsleder service for Pon Equiment region Nord.

Annonse

Det nye anlegget i Ringveien 113 er på 1800 kvm. Det inneholder blant annet to 5-tonns kraner og en 12-tonns kran i verkstedet, ny vaskehall på 200 kvm, eget sveiseverksted, eget komponentverksted og 200 kvm med delelager.

– Stolte

– Med de nye servicefasilitetene er Pon Equipment mye bedre rustet til å serve kundene i region nord. Både på service, deletilgjengelighet og utvidet tjenestetilbud. Selv om vi holder til i Tromsø, så skal vi serve alle våre kunder i region Nord og det er viktig med et anlegg som er bra nok for dette formålet. Vi har derfor lenge sett et behov for å utvide, og vi er svært stolte av vårt nye anlegg, sier Kjell Kaldfarnes.

Åpen Dag

Pon Equipment inviterer til Åpen Dag fredag 24. mars, kl. 10-16. Anlegget er åpent for alle, og samarbeidspartnere fra Gjerstad, Rototilt, Engcon, SMP, Man Trucks & Bus, Cat Finans, SITECH, Pon Rental og Felleskjøpet vil også være på plass for å presentere sine produkter denne dagen.