Nye, fleksible elementgjerder

Høy sikkerhet kombinert med mobilitet og design fra OSN Anleggssikring.

Elementgjerder har høy grad av fleksibilitet, og samtidig en tyngde og kvalitet som gjør dette til en svært solid og sikker løsning, skriver OSN Anleggssikring i en pressemelding. Hvert element består av et panel montert på stålfundament som fylles med betong. Med åpning for gafler er et komplett element lett å flytte på, og de er enkle å koble sammen.

Mange bruksområder

OSN Anleggsikring tilbyr nå Publifor Elementgjerder med unike tilpasningsmuligheter, alt etter bruksområde og graden av sikringsbehov. Stålfundamentet har en glatt og fin overflate, som gjør at de også egner seg godt til innendørs bruk, og de vil heller ikke skalle av slik vanlige betongfundament gjør, heter det i pressemeldingen. Selve gjerde-panelet tilbys i ulike varianter; alt fra standard panel med masker til gjennomsiktig polykarbonat i skuddsikker versjon. Felles for alle typer er den solide utførelsen som gir høy grad av sikring, lover leverandøren.

Annonse

I tillegg til ulike typer panel, kan det monteres metallpigger eller enkle/doble trådholdere på toppen som ekstrautstyr for ytterligere sikring. Systemet har også portløsning, der portblad monteres direkte på elementene. Gjerdene kan leveres enten ferdig montert og klare til bruk, eller umontert og uten betongfyll for å spare transportkostnader.

Ifølge leverandøren gir alle tilpasningsmulighetene og den høye fleksibiliteten mange bruksområder for disse gjerdene, f.eks. rundt byggeplass, ved transportterminaler, idrettsarenaer, under høysikkerhets-arrangementer og andre steder med behov for mobil sikring.