Fett-munnstykke som strekker seg litt lenger

Husker du dette smarte fett-munnstykket? Nå har det fått en lengre «bror», som rekker helt inn til de niplene som sitter jævligst til.

En av fjorårets mest leste artikler om nye produkter handlet om Grease Coupler, et munnstykke til montering på alle slags fettpresser og -pistoler. Det koster bare noen tiere, men sies av produsenten å løse manges irritasjon over fettpressemunnstykker som glipper av nippelen og kliner smørefett over alt.

Kort i tuten

Den originale Grease Coupler har én begrensning: Lengden. Den er så kort i tuten at det kan være vanskelig å nå inn til nipler som sitter kjelkete til. Inne i kryss og ledd, for eksempel.

Annonse

Hvis du har kjøpt Grease Coupler og opplevd dette, så har du nå muligheten til å investere noen tiere til. Nå har det nemlig kommet i en XL-versjon.

Grease Coupler XL

Grease Coupler original og XL.

Grease Coupler original og XL.

– Denne XL-størrelsen passer til alle maskiner men spesielt kraftoverføringsaksler, treskerhoder, universalledd og dypt plasserte smørepunkter. Med litt over 7 cm rekkevidde kan du være sikker på at du vil rekke fram uansett hvor du ønsker at fettet skal smøres, lover Leif Børre Andersen i Elba AS.

Grease Coupler XL er i likhet med sin kortere bror kompatibel med alle fettpistoler og fettbeslag. Den lekker ikke når den først er låst på og vil ikke poppe av under trykk.

– Her har du begge hendene ledig for å kunne håndtere fettpressen. Det blir garantert ikke noe søl, sier Andersen.