Nye hurtigfester fra Steelwrist

Steelwrist lanserer Powertilt med Front Pin Lock-teknologi, i samarbeid med Parker/Powertilt AG.

Etterspørselen for sikre hurtigfester på Powertilt-løsninger har vært økende de siste årene, skriver Steelwrist i en pressemelding. For å etterkomme kundenes behov lanserer selskapet nå en Powertilt-løsning med Steelwrist patenterte Front Pin Lock-teknologi.

Fram til i dag har Steelwrist levert symmetriske hurtigfester til Powertilt AG, som har levert den komplette enheten inkludert tilt-motoren til forhandlerne.

Annonse

– En fantastisk løsning

Steelwrist Powertilt er resultatet av samarbeidet mellom den originale tilt-motoren Helac Corporation og den patenterte Front Pin Lock-teknologien fra Steelwrist. Den store fordelen med Steelwrist Powertilt er, ifølge pressemeldingen, at kunden får et sikkert og robust hurtigfeste som lever opp til alle sikkerhetskrav uten behov for et sensorbasert styresystem. Steelwrist Powertilt kan benyttes av alle gravemaskiner med to hydrauliske ekstra funksjoner tilgjengelig.

– Når du ikke trenger den fullverdige tiltrotatoren er Steelwrist Powertilt en fantastisk
løsning. Med mer enn 50 000 Helac tilt-motorer solgt i markedet, vil våre kunder få en
robust løsning som går hånd i hånd med våre hurtigfester som er støpt i støpestål. Vi er ekstremt fornøyd med å være i stand til å utvide produktporteføljen vår med Powertilt, uttaler Stefan Stockhaus, CEO i Steelwrist, i pressemeldingen.

Leveres fra mars 2017

Modellserien vil være tilpasset gravemaskiner fra 2 til 20 tonn og er tilgjengelig med
symmetriske fester S40-S60. Levering starter i mars 2017.

– Vi er veldig glad for at Steelwrist valgte Helac-Powertilt-motoren i deres tilt-/feste-løsning. Med Front Pin Lock-teknologien vil kundene få en enkel og meget sikker løsning, noe som vi vet er et høyt krav fra våre kunder, sier Rolf Hefti, CEO i Powertilt AG.

De nye Powertiltene utstilles første gang sammen med Yanmar Construction Equipment på Samoter-messen, 22.-25. Februar i Verona, Italia.