Ny app fra SmartDok

SmartDok har lansert en ny app, som skal være enklere og mer funksjonell.

– Vi er stolte over å kunne presentere en helt ny app til alle våre 35.000 brukere av SmartDok, skriver selskapet i en pressemelding.

Det var gründeren av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg som sto for den offisielle lanseringen, og appen er nå tilgjengelig for alle brukere av Android fra i dag. iOS-versjonen er også ferdig, og vil være tilgjengelig på App Store så snart Apple har godkjent oppdateringen.

Annonse

Brukervennlig

– Den nye appen er bygget mer på ikoner, og den utnytter plassen bedre. Den skal i tillegg være helt lik på begge plattformer (Android og iOS), samt at det fortsatt vil være store knapper og tydelig kontrast i designet, lover Hagberg.

– Navigasjonen skal også gå mye raskere, og uansett hvor du er så skal du få rask tilgang på menyer og dashbord, sier han.

– Vår app har alltid hatt fokus på brukervennlighet, og vi har fått mye skryt av våre kunder siden den ble lansert. Nå, med den nye appen, tror vi at det skal bli enda enklere for våre kunder å drive lønnsomt, og ikke minst på best måte holde kontrollen over prosjektene, avslutter Hagberg.

Egen profil

I den nye Appen vil du ha en egen profil, der du kan legge inn bilde, samt at du kan skreddersy forsiden etter hva du bruker mest. Det vil også være mulighet for bedriftene å sende ut egne nyhetsmeldinger i appen, som kommer opp som en notifikasjon i appen.

Les mer om den nye appen på SmartDoks nettsider.