Ny daglig leder i Carl C. Fon

Fredrik Amundrød, tidligere økonomisjef i det Vestfold-baserte maskinentreprenørselskapet Carl C. Fon, startet før nyttår sin første arbeidsdag som ny daglig leder.

Amundrød ble valgt inn etter at den mangeårige leder Jarle Hillestad forlot selskapet nå i høst.

– Kunne ikke si nei

– At jeg ble tilbudt denne jobben passet både meg og selskapet godt og jeg kunne bare ikke si nei. Carl C. Fon går veldig bra om dagen og jeg skal ikke tukle for mye med maskineriet da selskapet allerede har en veldig fornuftig og god strategi på hva vi skal drive med fremover, sier Amundrød i en pressemelding.

Annonse

Fredrik Amundrød tiltrer stillingen ny daglig leder med betydelig faglig erfaring innen revisjon og økonomi. Den nye lederen har jobbet i 11 år som revisor i PwC og har allerede et halvannet år fartstid i Carl C. Fon som økonomisjef da han ble tilbudt jobben. Amundrød liker gjerne å si at tall og graving i disse fremdeles kommer til å bli en viktig del av jobben, i tillegg til å lede de 190 dyktige ansatte i bedriften.
Styrker driften i Vestfold

Ifølge pressemeldingen vil Amundrøds styrker som leder være det mellommenneskelige, og ikke minst hans evne til å se langsiktighet når det gjelder økonomi og styring. Erfaringene fra jobben som revisor sørger for at det er ivaretatt. Den gode bedriftskulturen som eksisterer i dag, ønsker han å fortsette å dyrke.