Legger 42 000 tonn asfalt

Lemminkäinen Norge fikk tilslaget på legging av 42 000 tonn asfalt på E134 ved Kongsberg.

– Vi er veldig glade for å kunne informere om ny kontrakt på legging av 42 000 tonn asfalt på E134. Et viktig prosjekt for Lemminkäinen Norge, sier Åsbjørn Skrettingland, kunde- og salgsdirektør i selskapet i en pressemelding.

Illustrasjonsfoto: Lemminkäinen

Illustrasjonsfoto: Lemminkäinen

Siste etappe E134

Entreprenørene Bertelsen & Garpestad, Metrostav og HAG Anlegg forestår bygging av strekningen Trollerudmoen-Saggrenda, et prosjekt som blant annet inkluderer bygging av to tunneler og en stor bro over Kobberbergselva i Saggrenda. Delstrekningen er siste etappe i utbygging av ny E134 gjennom Øvre Eiker og Kongsberg.

Annonse

– Vi ser fram til å starte arbeidet på Kongsberg, og å bidra i utbedringen av en viktig strekning på E134, sier Skrettingland.

Produksjon og utlegging vil skje ut fra Lemminkäinens avdeling på Renningsåsen.