Gitmark norsk forhandler av McCLoskey

McCloskey International har valgt Magne Gitmark & Co AS i Lillesand som eksklusiv forhandler i Norge.

McCloskey produserer kvalitetsmaskiner for grus- og bergverksmarkedet over hele verden og er et ledende nordirsk/kanadisk selskap som har produsert maskiner siden 1980-tallet.

Nord-Irland

Hovedfabrikken som produserer sikteverk og enkelte steinknusermodeller er lokalisert i hjertet av Nord-Irland, der kompetansen er høy og produksjonen av maskiner for pukk, grus- og bergverksindustri har lange tradisjoner. Gitmark satser på McCloskey grunnet en overbevisende soliditet og et komplett maskinprogram bestående av steinknusere, et stort utvalg av sikteverk og massetransportører, i tillegg til vaskeutstyr for sand og stein. Dette skriver Magne Gitmark & Co i en pressemelding.

Annonse

Filosofien og teknologien til McCloskey er å lage driftssikre maskiner med stor slitestyrke for å tåle store belastinger. Maskinene er kraftig konstruert og samtidig gjennomgående svært servicevennlige og driftssikre, ifølge pressemeldingen.

Utfyllende produkter

– Gitmark er i dag markedsledende innen de fleste områdene vi jobber og det er vi veldig stolte av. Produktene fra McCloskey er utfyllende for oss, da de leverer maskiner som flere av våre kunder etterspør og som vi frem til i dag ikke har hatt i produktporteføljen vår. Å ta steget inn i bergverksbransjen med maskiner for knusing og sikting føles riktig for oss siden vi allerede er godt kjent med tilsvarende utstyr innen gjenvinningsbransjen, uttaler selskapet i pressemeldingen.

Lang fartstid

Firmaet Magne Gitmark & Co har over 50 års fartstid som maskinforhandler i Norge. Gitmark startet på 60-tallet med salg av småmaskiner for landbruket og på 70-tallet med kompressorer (AMA) og fjellboringsmaskiner (Geita). Siden starten har firmaet vokst fra to til 29 ansatte. Frem til i dag har firmaets hovedfokus vært salg, service og ettermarked på maskiner og utstyr for private og offentlige kunder innen gjenvinningsbransjen og kommunalteknisk sektor. Produktporteføljen består i dag av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner osv. fra de fremste produsentene i verden.