Garanterer salg av din maskin

Trønderbedriften PlusTech AS har handelsnettverk i over 50 land og garanterer at de får solgt din maskin – raskt, trygt, enkelt, og til en god pris.

– Våre meglere jobber målrettet mot å finne sluttbrukerne i hvert land. Vi går aldri via fordyrende oppkjøpere. Det betyr gode vilkår for våre kunder, sier Karstein Berg i en pressemelding. Han er megler og daglig leder i bedriften.

Fra Grønland i nord, til Australia i sør. Fra Sudan til Bolivia. 1 300 maskiner ble solgt i 2015, og prognosene for 2016 ser enda bedre ut, ifølge PlusTech. Ifølge pressemeldingen har PlusTech kjennskap til de nasjonale annonsenettstedene i hvert enkelt land. Der trykker de én og én annonse. Slik får de best respons fra sluttbrukerne.

Annonse

– Vi ordner med båttransport og håndterer alle tidkrevende prosedyrer, sier Berg.

– Vi får solgt alt

Ved å bruke PlusTech, slipper du å gå i fordyrende fallgruver, som spesialvask i Holland før levering i Australia, eller ekstremt byråkrati i Vietnam. Tollproblematikk og tidkrevende transittdokumenter. Alt dette slipper kunden ved å bruke PlusTech, heter det i pressemeldingen.

– I Sør-Korea og Sudan er borerigger veldig ettertraktet. I Bolivia er det gamle Volvo lastebiler som er populært. Vi får solgt alt. Det som er for gammelt for det norske markedet, er etterspurt i andre deler av verden, sier Berg.

– Vi tar hånd om hele salgsprosessen. Kjøperen av maskinen får ikke produktet før vi har fått pengene. Deretter får selger raskt oppgjøret på konto, avslutter han.