Full kontroll på Hydradigen

Du kan styre alle funksjoner på nye Hydradig uten å slippe henda av spakene. Men da må du ha Engcon snurre og styresystem.

Engcon er nemlig den første – og så langt den eneste – leverandøren som kan tilby følgende på JCBs nye Hydradig:

  • fullproporsjonal, simultan styring av alle tiltrotatorens funksjoner
  • hjulstyring og fremdrift

Alt sammen styres fra styresystemet (DC2) og spakene (MIG2) i hytta.

Annonse

– Arbeidet med å få til disse leveransene av DC2 og MIG2 til Hydradig-en har vært svært intensivt og givende, sier Roberth Jonsson i en pressemelding fra Engcon.

Han er produktansvarlig hos Microprop, som produserer Engcons styresystem. Jonsson er fornøyd med hvor godt samarbeidet med JCB har vært i utviklingsfasen:

– Utviklingsavdelingen har hatt et godt samarbeid med JCB, og spesielt deres utviklingsavdeling. Begge parter har jobbet hardt for å få disse løsningene i havn.

Utviklet i Sverige

Utviklingsarbeidet har foregått hos Microprop i Sverige, i tett samarbeid med utviklingsingeniører fra JCB, for så å gå inn i testmiljøer ute hos JCBs forhandlere i både England og Norden.

Blant annet hos Rosendal Maskin i Norge, og West Express i Finland.

Salgssjef Petteri Sirva hos Mateko Oys, JCBs finske representant, er svært fornøyd med Engcon i kombinasjon med Hydradig:

Stoler på produkter

– Jeg anbefalte helt fra starten kombinasjonen av DC2 og MIG2 til Hydradig, fordi jeg stoler på Engcons produkter, sikkerhet og selvsagt også service med f.eks. reservedeler. Engcon er fortsatt øverst på listen over hvem jeg anbefaler til mine kunder. Komponentene satt for eksempel akkurat som de skulle i dette tilfellet. Det gjør Engcon til det tryggeste valget, sier Sirva i pressemeldingen.

I likhet med øvrige versjoner av DC2 kan også Hydradig-versjonen fjernsupportes via en smarttelefon, og kombinert med Engcons MIG2-styrespaker kan man kjøre opptil seks ulike funksjoner proporsjonalt samtidig.

Om du skulle være usikker: DC2 og MIG2 tilpasset for JCBs Hydradig kan bestilles allerede nå.