Kjetting-nyheter før vinteren

Lilleseth Kjetting har foran kommende sesong et utvidet program med nye kjettinger til buss, last og anlegg.

Høstens store nyhet er premium-kjetting fra OFA . I tillegg til nyheten Lilleseth Heltflytende pigg 10.00-20 tvilling. Kjettingene er, ifølge en pressemelding, kjent for fantastisk grep og unik passform.

Piggkjetting til lastebiler og busser

Høstens store nyhet er premium-kjettingen fra OFA . Kjettingen har flere og tettere tverrlenker på hjulet og leveres med G80 sidekjetting. Kjettingen gir bakkekontakt med minst 2 tverrlenker samtidig.

Annonse

Helflytende kjetting for graver

Lilleseth Heltflytende pigg 10.00-20 tvilling leveres i 9mm. Kjettingen er utviklet av Lilleseth Kjetting og kom på markedet høsten 2015. Kjettingen er en helt flytende piggkjetting som ligger godt over nye typer tvillinghjul med høy gummislitebane til hjulgående gravere. Kjettingen er tilpasset tvillingdekkets dimensjon og er dermed enkel å montere og sette på. Kjettingen har på kort tid rukket å bli meget populær og det er sterk etterspørsel fra markedet på denne nykommeren.