Vermeer satser i Norge

Vermeer Viking blir offisiell forhandler av Vermeer-produkter i Norge.

Vermer Viking, som blir datterselskap av Vermeer Viking Sverige, vil føre hele det amerikanske selskapets produktsortiment av maskiner, produkter, service og reservedeler for entreprenør, bore- og miljøsektoren.

På Mysen

– Fra Mysen skal vi arbeide med norske kunder og forsyne dem med maskiner, deler, utdannelse og service, ikke bare av meg, men med Vermeer Vikings fabrikkutdannede ansatte. Et av våre viktigste temaer har vært å bygge tillit hos kundene. Å gi god service og support er en viktig del i at bygge tillit. Vi ser fram til å bygge nye relasjoner og fortsette vår support nå også i Norge, uttaler André Hoondert, direktør i Vermeer Viking i en pressemelding.

Annonse

Vermeer-bild3Vermeer er, ifølge pressemeldingen, markedsledende innen stubbefresing, og har et stort utvalg av utstyr for profesjonelle tømmerhoggere og selskaper innen trepleie. Selskapet har, foruten stubbefresere, bl.a. mini-kompaktlastere med en mengde tilbehør, og produktporteføljen er i stadig utvikling.

Med maskiner som trommelsikter kompaktlastere, topplastingsmaskiner og horisontalmatende flishuggere og -knusere har Vermeer også et bredt utvalg av ulike maskiner for gjenvinningsmarkedet.

Vermeer_bild9For kabel- og rørinstallasjoner uten overflatearbeid brukes ofte styrbare boreteknikker. De nye Navigator-modellene som er lagt inn i Vermeers S3-seriens styrbare boremaskiner har ifølge pressmeldingen gitt store forbedringer med tanke på fart, støy og brukervennlighet.

Og med Vermeer RTX kabelplog og -skjær behøver man ikke å grave mer enn det faktiske behovet, noe som kan redusere arbeidet og installasjonstiden drastisk. Produktutvalget omfatter alt fra små maskiner for installasjon på mindre områder, til store traktorer med enorm kapasitet.