TOOLS i samarbeid med NMBU

TOOLS har inngått ny rammeavtale med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Rammeavtalen gjelder levering av varer og materiell til lager, transport, garderobe og verksted. Norges miljø- og biovitenskapelige universitet har ca. 5200 studenter og 1700 ansatte.

– Det skjer mye spennende på NMBU. Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet og levere utstyret som trengs til den daglig driften av universitetet, sier TOOLS’ salgssjef for Oslo og Akershus Marc Ceder og avtaleansvarlig Pål Mordal i en pressemelding.

Annonse

NMBU er Norges sentrale og ledende forsknings- og lærested for bioproduksjon, miljø og landskap. Universitetet har flere forskningsinstitutter og -miljøer innen landskap, jord-, skog- og hagebruk, husdyr, naturforvaltning, utviklingstudier, økonomi og teknologiske disipliner.

Fram mot 2019 skal også et nytt bygg for veterinærutdanningen i Norge bygges på campus. Bygget, som gjør at dagens veterinærutdanning flytter fra Adamstuen i Oslo til Ås, vil få et areal på 63.000 kvadratmeter og har en kostnadsramme på nærmere 7 milliarder kroner.

Den nye rammeavtalen mellom TOOLS og NMBU gjelder frem til april 2018, med opsjon for forlengelse i ytterligere to år.