Skal selge hengere fra Ifor Williams og Bala Agri

A-K maskiner blir forhandler av Ifor Williams bilhengere og Bala Agri landbruks- og spesialhengere.

Ifor Williams

A-K maskiner har gjort avtale om salg av Ifor Williams i Norge. Ifor Williams er en Rolls Royce i det proffe hengermarkedet og et førstevalg blant entreprenører og transportører, skriver A-K maskiner i en pressemelding.

– Vi jobber med en kontinuerlig tilpasning av vårt produktprogram til de proffe utøverne innenfor landbruk, kommunalteknikk og anlegg. Ifor Williams passer perfekt inn i dette bildet, sier markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud.

Annonse

Ifor Williams har et bredt produktutvalg for både spesialtransport av ulike typer maskiner, livdyr, hester, samt masse og gods. Hengerne leveres i flere vektklasser og med flere dekkdimensjoner, men de er i stor grad standardisert på komponentnivå med for eksempel samme aksler, hjullagre, drag etc. Dette gjør det enkelt med deleforsyning og oppfølging.

Bala Agri

Bala Agri er et svensk kvalitetsprodukt som er direkte etterfølger av Gisebo og Husqvarna vagnar. Bala Agri finnes i et bredt utvalg av landbrukshengere fra seks tonn og oppover samt dumpere fra sju tonn, samt spesialhengere for transport av maskiner, dyr, rundballer med mer, melder A-K maskiner.

A-K maskiner vil i første omgang levere Bala Agri landbrukshengere i størrelser under 10 tonn og over 14 tonn, sier markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud i A-K som er meget godt fornøyd med å få Bala Agri som en ny viktig leverandør til A-K maskiners eksklusive redskapsprogram.

A-K maskiner er ny norsk eneimportør av Bala Agri tilhengere i Norge. Markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud (t.h) og adm. direktør Kristian Jonsson I Bala Agri er meget godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen. (Foto: A-K maskiner).

A-K maskiner er ny norsk eneimportør av Bala Agri tilhengere i Norge. Markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud (t.h) og adm. direktør Kristian Jonsson I Bala Agri er meget godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen. (Foto: A-K maskiner).

Ifølge pressemeldingen kjennetegnes Bala Agri av lav egenvekt, gjennomtenkte detaljer og en meget robust utforming som gir lang holdbarhet og driftssikkerhet. Som eksempel på dette nevnes at alle deler som skal lakkeres sandblåses før de de blir påført en solid to-komponent lakk og deretter sendt til montering. Dette betyr at alle flater har den beste korrosjonsmotstand og får meget lang holdbarhet. Lemmene i korn- og landbrukstilhengerne blir behandlet med såkalt aluforzinking som er gir en rustfri overflate som til og med har en viss selvlegende egenskap ved riper og småskader.

Bala Agri har det meste av sin produksjon samlet rundt fabrikken i Nossebro i Västergötaland, der de i tillegg til tilhengere også produserer vedmaskiner, koblingsrammer, fôringshekker og driver underleveranse av overflatebehandling til flere av Sveriges ledende industrikonsern.