OSN Anleggsikring styrker bemanningen

Willy Sabel blir produktansvarlig for kantsikring.

OSN Anleggsikring har ansatt Willy Sabel som produktansvarlig for nytt forretningsområde. Firmaet har siden etableringen i 2012 blitt markedsledende på mobilt sperremateriell, og utvider nå produktsortimentet ytterligere, ifølge en pressemelding fra selskapet.

– Willy Sabel er 32 år og kommer fra stillingen som driftsansvarlig i Skanska i Oslo. Han har allsidig erfaring innen bygge- og anleggsbransjen, og blir en viktig ressurs for firmaet i utviklingen av et nytt forretningsområde, uttaler selskapet.

Annonse

– Jeg ser fram til å jobbe med innovative sikringsprodukter, og være en støttespiller for våre kunder på kantsikring, sier Willy Sabel.

– Markedet er preget av få leverandører, og vi tror det vil bli positivt at det nå kommer flere valgmuligheter for kundene. Produktene er utviklet og produseres i England, og gir fordeler som både raskere montering og færre komponenter sammenlignet med tilsvarende systemer.