Ny anleggsmesse i Bergen

Vestnorsk bygg-, transport- og anleggsmesse arrangeres i år for første gang.

Messen går av stabelen 19.-21. august på Haukås industriområde utenfor Bergen. Området totalt er på ca. 50 mål og inkluderer blant annet Volvos nye lastebilanlegg og Eikås Motorsenter.

Ifølge arrangørene, Bergen Sjåførklubb og eventselskapet Possibility, har bransjen lenge etterspurt en slik messe i Bergen og initiativet ble tatt av Roald Johannessen, tidligere regionsjef i MEF. For å kunne lage en best mulig messe både for de forskjellige bransjene og publikum har arrangørene satt sammen en programkomité med medlemmer fra blant annet Pon Equipment, TruckNor, Norges Lastebilforbund og Bergen Sjåførklubb.

Annonse

– Vår ambisjon er at dette i løpet av de nærmeste årene skal utvikles til å bli den største, beste og mest spennende publikumsmessen for bygg-, transport- og anleggsbransjen. Vi begynner i år med en ekspansiv utstilling på tvers av bransjene, inkl. et demoområde og kommer i tillegg til å gjennomføre et faglig opplegg på messeområdet, grillfest for utstillerne fredag kveld og en felles bankett på messehotellet lørdag kveld, uttaler arrangørene.

– Publikumsdelen vil inneholde en ekspansiv utstilling på tvers av alle bransjene som er representert, aktiviteter for både store og små og en mulighet til å teste ut noen av anleggsmaskinene på prøveområdet. Med på utstillersiden har vi blant annet Pon, Nasta, Engcon, Rototilt, Volvo Maskin.

Les  mer om Vestnorsk bygg-, transport- og anleggsmesse her: https://vestnorskbta.no/