Kutter ut kull

BN Entreprenør i Trondheim med prinsipiell avgjørelse om kutt av kull i tinearbeid. Velger i stedet Heatwork.

Det stilles stadig strengere krav til miljøet, og utfasing av miljøforurenset kull er en viktig del i kampen mot klimaendringer, skriver Heatwork i en pressemelding.

BN Entreprenør har gjennom 40 år opparbeidet seg et solid navn og renommé som maskinentreprenør i bransjen, og de har en fremoverlent strategi om å drive kostnadseffektivt, moderne og ikke minst miljøvennlig, ifølge pressemeldingen.

Annonse

Gjør seg vinterklar på sommeren

I mai inngikk bedriften avtale om oppgradering og økning av tre maskiner i sin HeatWork-portefølje, og vil etter flere år som HeatWork-kunde nå ha hele seks maskiner i sin maskinpark.

– Bruk av Heatwork gjør oss i stand til å jobbe hele året på en tidsmessig og miljømessig god måte. Dette kommer både oss, våre kunder og lokalsamfunnet til gode, sier Inge Nervik i BN Entreprenør.

BN Entreprenør har dermed posisjonert seg godt for vintersesongen, og som en sentral aktør i Midt-Norge på teletiningsarbeid. I tillegg ser de ansatte mulighetene for bruk av HeatWork på flere områder, som en miljøvennlig, enkel og driftssikker metode både til tining og oppvarming.

Bedriften har i tillegg investert i elektrisk gravemaskin, og ser svært positivt på at HeatWork-maskinen også enkelt kan kjøres på biodiesel.

– Vi er fornøyd når kunden er fornøyd, og BN Entreprenør har riktig fokus. De planlegger godt og sikrer seg ønsket levering til høsten, sier salgsrepresentant Alf Magne Gausen hos HeatWork.