Stangeland flytter fjell med Cat

Hele 352 tonn med Cat-maskiner skal leveres til Stangeland Maskin AS.

Det ble storhandel med hele åtte Cat lastemaskiner til Stangeland. Stangeland har flyttet fjell før og vet godt hva som skal til for å gjøre jobben raskt, effektivt og uten avbrudd, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

– Skal en være konkurransedyktig i dag, må man ha solid utstyr som produserer til lavest mulig kost både i form av diesel og service og ikke minst en trygg leverandør i ryggen, sier daglig leder Olav Stangeland, som handlet sine maskiner av maskinselger Idar Gilje fra Pon Equipment AS.

Annonse

Snart 40 år med Cat

Stangelands første Cat var en 966C som ble kjøpt i 1967, og siden den gang har det vært et stort antall Cat-er i maskinparken. Olav Stangeland og sønnen Tommy Stangeland, assisterende daglig leder, kommer til å vise både graveren 340FL HDHW og hjullasteren 982M på sin egen Stangeland-stand under MEFA nå i helgen.

– 982M er en ny maskin i sortimentet fra Caterpillar. Den har hatt god mottakelse i det norske markedet. Spesielt i forbindelse med grovknusing hvor kravet til produksjon er meget høyt, sier Fredrik Sætren, produktsjef for hjullastere i Pon Equipment AS.

Oversikt over Stangelands nye maskiner:

Gravemaskiner (7 stk): Spesifikasjoner:
4 stk 340FL HDHW Nettoeffekt: 234kW/314hk. Vekt: 42,8 tonn.
2 stk 352FL Nettoeffekt: 317kW/431hk. Vekt: 55 tonn
1 stk 330FL Nettoeffekt: 175kW/235hk. Vekt: 33 tonn
Hjullaster (1 stk): Spesifikasjoner:
1 stk 982M Nettoeffekt: 321kW/436hk. Vekt: 37 tonn