Satser miljøvennlig

UCO fortsetter satsingen på nullutslippsmaskiner og har ambisjon om å være en ledende aktør på utleie av miljøriktig utstyr.

Det blir stadig mer fokus på miljø, også i anleggsbransjen. Blant annet har Omsorgsbygg nylig inngått et samarbeid med Bellona for å få ned utslippene i bygg- og anleggsbransjen, og de har flere planer for hvordan det skal gjøres.

UCO var første utleieselskap i Norge som kunne tilby nullutslippsmaskiner og erfaringene så langt viser at kundene er svært fornøyde, skriver selskapet i en pressemelding.

Annonse

Maskinene har ingen utslipp til ytre miljø og har et veldig lavt støynivå. Med dette, har de stor grad av fleksibilitet for arbeid inne og ute.

– Som et ledd i vårt totale miljøkonsept, følger vi utviklingen tett og vil være i forkant med teknologiske løsninger som bidrar til et renere samfunn. Til høsten kan vi også levere elektriske kompressorer og forventer at disse blir veldig populære blant våre miljøengasjerte kunder, uttaler UCO.