Ny adm. direktør i A-K maskiner

Erik Grefberg (52) er ansatt som ny administrerende direktør i A-K maskiner.

Han etterfølger Hasse Iwarsson, som har fungert som midlertidig daglig leder siden februar. Grefberg vil overta ansvaret den 12 september etter en introduksjonsperiode som påbegynnes medio august.

Erik Grefberg har bred ledererfaring og kommer fra stilling som direktør for Aleris Helse AS, privatmarkedet. Grefberg har tidligere hatt lederstillinger i blant annet Teres Medical Norge, Philips Healthcare Scandinavia, Ergomekanikk, Handicare og Norway Seafoods. Grefberg har en bachelor grad i business administrasjon fra Boston University samt en bachelor grad fra Humboldt State University innenfor Fisheries Biology.

Annonse

– Jeg gleder meg stort til å overta stafettpinnen i A-K-maskiner og få jobbe med den videre utviklingen av et flott datterselskap innenfor Bertel O Steen konsernet. Jeg ser frem til å bli godt kjent med de ansatte, kunder, forhandlere og samarbeidspartnere sier Grefberg.

Erik Grefberg (52) er ny adm. direktør i A-K maskiner.

Erik Grefberg (52) er ny adm. direktør i A-K maskiner.

– Erik Grefberg kan vise til meget gode resultater i alle sine lederroller, uttaler styreleder Dag J. Opedal som er glad for å ha fått han om bord. Samtidig uttrykker Opedal stor anerkjennelse til Hasse Iwarsson for innsatsen i hans periode.

A-K-maskiner har en omsetning på ca. 1,2 mrd NOK og 250 ansatte. Selskapet er en ledende maskinforretning innenfor landbruks- og anleggsmaskiner med tilhørende servicetjenester.