Ny leder for Veidekke Entreprenør på Østlandet

Hans Olav Sørlie tar i august over som direktør for Veidekke Entreprenørs byggevirksomhet i region Øst etter Magnar Huse. Sørlie er i dag distriktsleder for Veidekke Entreprenør i Oslo.

Påtroppende regionsdirektør Hans Olav Sørlie (50) skal lede Veidekkes entreprenørvirksom-het i fem distrikter fra Østfold i sør til Lillehammer i nord. Sørlie begynte sin yrkeskarriere som håndverker før han kom til Veidekke som nyutdannet sivilingeniør i 1994. Her har han vært trainee, anleggsleder, prosjektleder og fra 2008 distriktsleder.

– Under Hans Olavs ledelse har Veidekke Entreprenør inntatt en ledende posisjon i Oslo-området med en årlig omsetning på rundt tre milliarder kroner. Det er en styrke for oss at Hans Olav nå er klar for større utfordringer i tillegg til å fortsette som leder for distrikt Oslo, sier administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

Magnar Huse har jobbet i Veidekke i nesten 38 år, hvor av de siste 22 årene som regionsleder. På sin 62-årsdag i august vil han overlate roret til Sørlie, men fortsetter i en ny stilling knyttet til divisjonsledelsen i Veidekke Entreprenør.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Magnar for den imponerende innsatsen han har lagt ned som regionsdirektør i mer enn 20 år. Ingen andre ledere har skapt så gode resultater for Veidekke over så lang tid som Magnar, og jeg er svært glad for at vi skal få nytte av ham i en ny rolle i mange år fremover, avslutter Andresen.
Billedtekst (f.v.): Ledertroikaen Magnar Huse, Dag Andresen og Hans Olav Sørlie.