Hymax har flyttet

Hymax AS har flyttet Oslo-avdelingen. Feiret med åpent hus.

OSLO: Hymax AS flyttet ved juletider Oslo-avdelingen fra Brobekk til Alnabru. Her har både folk og maskiner fått det mye bedre.

Bedre kapasitet

– Vesentlig bedre kapasitet på anlegget. Det gamle var lite og kummerlig. Her har vi moderne kontorer, møterom for å ta imot kunder og bedre verksted-kapasitet. Vi har to verksteder: Ett er kun for klargjøring av nye maskiner. Det andre er for brukt- og kundemaskiner, sier daglig leder Helge Borud i Hymax AS.

Annonse

 

Sist helg inviterte han og resten av staben i Oslo stolt til åpent hus. Kommende helg er det åpent hus på hovedkontoret i Brumunddal samt vestlandsavdelingen i Bergen.

Vokser i stabilt marked

Hymax melder ellers at det går helt storveis, og at de vokser i et stabilt marked.

– Vi vokste kraftig i fjor. Hittil i år ligger vi godt foran budsjett. Det er bra i et stabilt marked.

– Hva kommer det av?

– Vi har fått en bedre tilstedeværelse enn vi hadde noen steder i Norge. Vi er sterke på utstyr til utleiemarkedet. Vi har lyktes godt med Hyundai, der vi er halvveis i et treårsløp vi startet i fjor. Giant kompaktlastere står for den største prosentvise veksten hos oss, hvis vi ser det i antall maskiner. Også Kubota vokser, men der var vi så store at den prosentvise veksten ikke er fullt så stor, sier Borud