Cat-hjulgravere integreres med Rototilt

Til høsten vil Caterpillar i Europa tilby en fullstendig integrert løsning med tiltrotatorer for hjulgravere i 12-30-tonnsegmentet.

Caterpillars kunder får et fullt integrert system hvor de kan justere tiltrotatoren m.m. på maskinens innebygde display.

– Dette er et resultat av godt samarbeid mellom selskapene, og vi er veldig stolte over å ha fått denne tilliten fra Caterpillar. Det demonstrerer også Caterpillars mål om å være et innovativt selskap som introduserer spennende nye produkter på markedet, sier Anders Jonsson, adm. dir. i Rototilt Group i en pressemelding.

Annonse

Selve tiltrotatorkonseptet vil dra stor nytte av Caterpillars omfattende internasjonale salgs- og servicenettverk, hevder Rototilt.

Per Väppling och Anders Jonsson i Rototilt group.

Per Väppling och Anders Jonsson i Rototilt group.

– Et eksempel er at vi beveger oss fra våre egne tre selgere i Tyskland til et stort nettverk av forhandlere med hundrevis av leverandører. Å utvide samarbeidet med maskinprodusenter er en viktig del av Rototilts forretningsmodell, men hovedvekten av våre salg vil fortsatt foregår via våre forhandlere, sier Per Väppling, salgs- og markedssjef i Rototilt Group.

– Rototilt har en visjon om «en Rototilt på hver gravemaskin», og dette samarbeidet er et skritt nærmere målet. Vi tror at Caterpillar har valgt å samarbeide med Rototilt takket være vår velprøvde teknologiplattform, vår stabile produksjonsprosess og våre innovative løsninger, som f.eks. vår sikkerhetslås Secure Lock. Vi har forberedt oss på samarbeid med maskinprodusenter de siste årene, og sammen med dem kan vi nå ut med tiltrotatorkonseptet til hele verden, avslutter Väppling.