SmartDok til Oslo

SmartDok kommer tettere på kunder i Østlandsregionen, etter at selskapet denne uken åpnet kontor på Lysaker.

Selskapet fortsetter å vokse for å serve kundene i bygg- og anleggsbransjen. Denne uken er de to nyansatte Preben Nygaard og Anders Josefsson på plass i lokalene på Lysaker, som blir et nytt og viktig kapittel for SmartDok, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er svært glade for å være på plass i Oslo. Vi har per i dag mange kunder på Østlandet som vi ønsker å komme tettere på og følge opp enda bedre, sier daglig leder Bjørn Tore Hagberg.

Annonse

Bedre, tettere service

Preben og Anders skal jobbe med salg og oppfølging av nye og gamle kunder.
SmartDok har i dag ca. 10.000 brukere av systemet på Østlandet, fordelt på nesten 300 kunder. Selskapet har i dag over 29.000 brukere totalt.

– Vi skal begynne med å fortelle våre kunder at vi nå er vi på plass. I tillegg til å gi våre eksisterende kunder på Østlandet enda bedre og tettere service. Så skal vi også ta kontakt med potensielle kunder som vi kan hjelpe med å gjøre hverdagen enklere for, sier de.

Innovativ bedrift

– Jeg har lenge hatt en ønske om å jobbe i en innovativ bedrift, som bedrer hverdagen til kunden. SmartDok er et markedsledende produkt som er til stor nytte for bygge- og anleggsbransjen, sier Anders, som er født og oppvokst i Drammen og har jobbet med digital markedsføring og B2B-salg ved siden av studier de siste fem årene.

– Det er et godt arbeidsmiljø med hyggelige og motiverte kolleger. Jeg har fått inntrykk av at det er viktig for bedriften at de ansatte skal trives godt på arbeidsplassen som igjen fører til at kundene får best mulig service og oppfølging, sier Preben om inntrykket etter den første uken.